De levensreis

Jongeren zijn vaak op zoek naar wie ze zijn en wat ze eigenlijk willen. Wie ben ik? Wat vind ik belangrijk? Hoe kan ik iets nuttigs doen? ‘De Levensreis’ zoomt in op die grote vragen en geeft de leerlingen de kans om even hierbij stil te staan. Een inspirerende workshop om zichzelf en hun klasgenoten op een andere manier te leren kennen.

Informatie

  • Thema’s: zingeving, identiteit, persoonlijke ontwikkeling, kennismaking
  • 15-25 personen
  • 45-90 min
  • Geschikt voor alle niveaus en opleidingen
  • In de klas

Op een creatieve manier verdiepen de leerlingen zich in wie ze zelf zijn en wie hun klasgenoten zijn. Hebben ze alle antwoorden al of zijn ze de eeuwige zoekers? Willen ze later liever reizen of is huisje-tuintje hun grootste droom? Kennen ze hun vrienden eigenlijk wel goed? Ze weten vast wel welke games ze spelen of wat hun hobby’s zijn. Maar weten ze ook wat hun levensmotto is, hun hoogste ideaal, of hoe ze tegen de wereld aankijken?

Serieus en speels, diepgaand en toch luchtig. ‘De Levensreis’ is een verrassende workshop, waarin de schijnwerper op de jongeren is gericht. De facilitator biedt een luisterend oor en daagt de leerlingen uit om even verder te kijken. Inspirerend, dat is zeker!

Leuk om mijn klasgenoten op een andere manier te leren kennen en dat ze een stukje over zichzelf vertelden (Verzorgende IG, 20, Noorderpoort)

Neem contact op voor meer informatie over de workshop “De levensreis”.