Over ons

Team

Anouk Wortel

Anouk Wortel

Coördinatie workshops / Facilitator

Deze creatieve dame barst van de energie en de ideeën. Naast haar eigen coachingbedrijf, creëert, coördineert en faciliteert ze onze workshops. Met een passie voor bewust en duurzaam leven voelt Anouk zich volledig thuis bij Noordbaak.

Mirjam Pruis

Mirjam Pruis

Coördinatie / Facilitator

Mirjam ziet altijd de positieve kant van de zaak. Als directeur bij JobBuddies streeft ze naar duurzame integratie van jongeren met een beperking. Ze houdt van samenwerken en weet iedereen te betrekken. Ze waardeert elke persoon voor wie hij is.

Sanne Malcorps

Sanne Malcorps

Communicatie / Facilitator

English, español, français, Nederlands... deze Brusselse wereldburger verstaat het allemaal. Haar ervaringen in het buitenland en haar masteropleiding Meertalige Communicatie gaven haar een sterke interculturele achtergrond. Ze weet goed hoe ze bruggen moet leggen tussen mensen en deelt die kennis graag met anderen.

Marjet Woldhuis

Marjet Woldhuis

Communicatie / Facilitator

Marjet is een fervente politica in hart en nieren. Ze neemt geen blad voor de mond en kan mensen enthousiasmeren als geen ander. Als boegbeeld van 100% Groningen is ze volledig betrokken met wat er speelt in de stad. Ze geeft graag anderen het woord en luistert oprecht.

Marten Buis

Marten Buis

Facilitator

Marten is verrassend veelzijdig en kan elke groep in beweging brengen. Als trainer en coach helpt hij jongeren om hun talenten te ontwikkelen en het beste van zichzelf te geven. Hij gelooft 100% in de kracht van onze jonge "changemakers" en wil samen werken aan een duurzame toekomst.

Mariska Helmus

Mariska Helmus

Facilitator

Fashion design en textiel kennen voor Mariska geen geheimen meer. Met passie faciliteert ze dan ook graag onze duurzame modeworkshops, al zit ze even graag achter haar naaimachine.

Marlous Oynhausen

Marlous Oynhausen

Facilitator

Deze vrolijke Groningse gaat alle uitdagingen aan. Als ervaren manager en onderneemster kent ze de kneepjes van het vak en staat ze haar mannetje in de bedrijfswereld. Op een creatieve en interactieve manier weet ze verschillende mensen en meningen samen te brengen.

Karla Middelburg

Karla Middelburg

Facilitator

Sociale processen, gedrag en psyche. Die thema’s houden Karla bezig. Als freelancer kan deze duizendpoot al haar interesses combineren. Ze werkt als beeldend therapeut, geeft gastlessen aan de Hanzehogeschool en helpt mee bij het opzetten van festivals. Daarnaast denkt ze graag samen met de leerlingen na over mens en maatschappij.

Lieve ten Duis

Lieve ten Duis

Facilitator

Creatief, eigenwijs en excentriek zijn woorden die Lieve het best omschrijven. Ze heeft een grote voorliefde voor vintage en struint Kringloopwinkels af opzoek naar rock ’n roll kledingstukken. In haar eigen boetiek in hartje Groningen verkoopt ze duurzame schoenen die op ambachtelijke wijze zijn gemaakt.

Douwe Kooistra

Douwe Kooistra

Facilitator

Douwe inspireert mensen om groener te leven. Hij laat zien hoe je bewuster bezig kan zijn met de wereld. Volgens hem kan iedereen zonder veel moeite zijn steentje bijdragen aan een mooie toekomst. Deze creatieve avonturier is het levende bewijs dat duurzaamheid niet enkel voor hippies is.

Shanne Bouma

Shanne Bouma

Facilitator

Shanne verzorgt de workshop ‘Gender Blender’. Ze weet veel van de LGBTQ-community en gaat graag met andere jongeren in gesprek over dit thema.

Bestuur

Steven Volkers – Grunneger Power

Bart van der Meij – Pulsar Partners

Klaar Zegers – Onderneem ‘t

Lilian Eggens – Up to Us